BOKNINGSFÖRFRÅGAN

För Dig som önskar bli Mirakelutställare på Mirakelmässan

UMEÅ

ÖSTERSUND

LULEÅ

ÖRNSKÖLDSVIK

 

Varmt välkomna med Er bokningsförfrågan !

På den här sidan har Du möjlighet att skicka en bokningsförfrågan för att få delta på våra kommande Mirakelmässor. Under perioder när Sverige befinner sig förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, ställs samtliga Mirakelmässor in på obestämd tid. Som mässarrangör kommer vi även framleds följa kommande förbud och rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten och alltid värna om våra utställare, våra besökare och alla medmänniskors säkerhet och hälsa.

För tillfället finns inga restriktioner men under år 2021 kommer tyvärr inga Mirakelmässor att arrangeras.

Därav kommer samtliga Mirakelmässor ställas in tillsvidare för nedanstående datum:

UMEÅ 18-19 April – ÖSTERSUND 6-7 Juni – LULEÅ 26-27 September – ÖRNSKÖLDSVIK 28-29 November

Välkommen att skicka in din BOKNINGSFÖRFRÅGAN redan idag – för att få boka mässplats på våra kommande Mirakelmässor – så återkommer vi till Er så snart vi kan erbjuda mässplats !

OBS ! Vår bokningsförfrågan är inget bindande utan mässkontrakt skrivs efter att Ni fått Er bokningsförfrågan godkänd. I samband med detta får Ni också ta del av alla våra förmånliga priser och erbjudanden där du även som mirakelutställare kan ansöka om kostnadsfri delbetalning.

OBS ! EFTER ATT NI SKICKAT IN ER BOKNINGSFÖRFRÅGAN SÅ ÅTERKOMMER VI TILL ER – FÖRST NÄR – VI KAN ARRANGERA MIRAKELMÄSSAN IGEN

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

[wpforms id=”5120″]

När vi emottagit denna återkommer vi till Er när vi har besked att ge om Ni kan erhålla plats på den ort/orter som Ni önskar boka. Därefter kan vi fullfölja Er bokning inför år 2021. Vi ser fram emot att höra ifrån Er och är glada för att Ni visar intresse att få delta på Mirakelmässan som Mirakelutställare.

Se även vad som ingår i våra mässplatser – utan kostnad samt vår gällande rabatt-trappa och gällande rabatter.

DETTA INGÅR I MÄSSPLATSENS PRIS – VÄRDE UPP TILL CIRKA 6.000 KR

(värde beroende på hur stor mässplats som bokas på flera mässor under året – minsta bokningsbara mässplats är 2×2 meter = 4 kvm)

  • Rabatt på mässplats  -20 % vid bokning av 4 mässor, -15 % vid bokning av 3 mässor samt -10 % vid bokning av 2 mässor
  • Kundunik webbannons produceras för Er – marknadsförs under hela år 2021 – Värde 2.000 kr
  • Kostnadsfri delbetalning – Inga extra kostnader tillkommer
  • Utlottning – 2 gratis mässplatser utlottas efter varje mässa och gör att Ni kan vinna mässplats för kommande mässa – Värde cirka 3.000 kr

Besökare får även Gratis Inträde, Gratis tidningar och Gåva CD m.m.