HÄLSOMÄSSAN FÖR DITT VÄLMÅENDE PÅ ALLA PLAN

ÖRNSKÖLDSVIK – UMEÅ – ÖSTERSUND – LULEÅ

MIRAKELMÄSSAN välkomnar lokala utställare och utställare från andra platser i Sverige och övriga Världen. Våra utställare har tidigare kommit från Indien, England, Norge, Finland och Sverige. MIRAKELMÄSSAN bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coachning, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande på alla plan.

Tillsammans med våra Mirakelutställare skapar vi en mötesplats för att öka hälsomedvetandet i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper. På våra mässor kan du få både inspiration och hjälp med att öka din livskvalitet. Våra Mirakelutställare finns här för Dig och kan hjälpa Dig framåt, gällande din hälsa och välmående på många plan. Så kom och mingla och träffa även många nya vänner under våra Mirakeldagar.

SAMTLIGA MIRAKELMÄSSOR ÄR TYVÄRR INSTÄLLDA FÖR ÅR 2021

Men nu inför år 2022 planerar vi för fullt för att arrangera Mirakelmässan och nya mässdatum kommer presenteras inom kort !

HÄR VISAS NÅGRA AV VÅRA MIRAKELUTSTÄLLARE

SOM VAR MED PÅ VÅR SENASTE MÄSSA I ÖSTERSUND

 

 

 

Snart öppnar vi våra portar igen

Varmt välkommen till Mirakelmässan igen och då först ut år 2022 är Örnsköldsvik.

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Föreläsningar

Finn inspiration genom att lära eller uppleva något nytt genom att delta i något spännande i våra föreläsningsrum.

För här kommer våra utställare erbjuda föreläsningar, storseanser, meditationer, presentationer av produkter och tjänster och så mycket mer.

Boka mässplats

Skicka in en bokningsförfrågan för att få delta på Mirakelmässan i Norrland. Vi har hälsomässor i Umeå, Östersund, Luleå och Örnsköldsvik. 

Vi ser fram emot din bokningsförfrågan !