Vendela Cederholm

Varmt välkommen att boka Storseans med Vendela Cederholm på Mirakelmässan

Vendela har lång erfarenhet av medialt arbete och hon har varit verksam som certifierat medium sedan 1995. Hon arbetar med seanser i större och mindre grupper, utbildning samt vägledning och andliga frågor. Sedan mitten av 1990-talet har Vendela lett kurser i intuitiv och medial utveckling. På TV kan vi se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i programmet ” Det okända”. Hon har även deltagit som lärare och jurymedlem i programmet ”Akademin för det okända”. Vendela är speciallärare och har en gedigen utbildning och pedagogisk bakgrund. Vendela har även studerat teologi och religionsvetenskap samt är cert. handledare i sorgbearbetning. Hennes mediala utbildningsbakgrund finns inom spiritualismen och hon arbetar på kristen grund.

En seans med Vendela är fylld av glädje och värme. Budskapen från vänner, släktingar och bekanta är jordnära och det som hon förmedlar är avsett att vara till nytta och hjälp i vardagen.

 

Vill Du gå en kurs med Vendela ? Här presenterar vi länken till hennes kurs-sida: https://akademin.net/datum-anmalan-och-priser/

Det finns även en GRATIS KURS via denna länk: https://onlinekurs.simplero.com/page/85756

FÖRKÖP AV STORSEANSBILJETTER VIA MIRAKELSHOPPEN – KLICKA PÅ BILDEN SÅ LÄNKAS NI VIDARE