The Balance Procedure

Adrienne Green England 

Adrienne medverkar åter igen på Mirakelmässan & erbjuder kurser i april i Umeå

Möt Adrienne Green och The Balance Procedure från England på Mirakelmässan. Hon kommer erbjuda privata sessioner på mässan samt kurser dagarna efter mässan. Missa inte tillfället att bli en av de första utbildade The Balance Procedure terapeuterna i Sverige.

 

Vill Du bli en av de

första utbildade terapeuter

i The Balance Procedure i

Sverige ?

Skicka in din intresseanmälan för att få mer information om The Balance Procedure Kursen i Umeå 20-21 April 2020

4 + 15 =

KURSDAGARNA i Umeå 20-21 April 2020

Vi har förmånen att få ha Adrienne Green från UK med The Balance Procedure som en mirakelutställare på Mirakelmässan. Hon visar dig hur du kan upptäcka detta unika multidimensionella verktyg för att koppla av och balansera ditt sinne, kropp och själ. Lär dig för att utöva enbart för dig själv och din familj eller lär dig att praktisera och behandla andra denna fantastiska metod.

BLI EN AV DE FÖRSTA SOM UTBILDAR SIG I SVERIGE FÖR THE BALANCE PROCEDURE !

Kanske är Du idag en terapeut som söker nya behandlingsformer för dina klienter – då är The Balance Procedure något som kan intressera dig.

Du får lära dig hur du använder ditt sinne som en magnet för att dra till dig det du vill ha i livet. Du får lära dig hur du höjer din vibration med The Balance Procedure för att förvandla tvivel och rädsla. Kraften i dina känslor och varför vi har dem. De svar som dina tankar och känslor har på ditt sinne, kropp och själ där du får lär dig vem du är, vad du vill med ditt liv.

Kraften i ord och denna kurs kommer garanterat att förändra ditt liv.
Du tilldelas 5 CPD-poäng och får möjlighet till ett certifikat.

För dig som är intresserad att praktisera The Balance Procedure efter kursen – deltar då i fyra test efter kursen för att praktisera det du lärt dig under 3 månader för att få fullt certifikat.

Detta är en helt ackrediterad kurs godkänd av International Institute for Complementary Therapists (IICT)

Missa inte detta unika tillfälle och boka redan nu för bästa pris !

 

 

KURSEN THE BALANCE PROCEDURE  – NIVÅ 1

med Adrienne Green från England

2020-04-20

Kurslokal: MåBra Källan, Kungsgatan 42 UMEÅ

 

Vi skapar vår verklighet genom tanke och hur vi manifesterar våra liv och BALANS är NYCKELN.

Även om det här med ”Energiarbete” är helt nytt för dig kommer du att avsluta kursen och kunna använda The Balance Procedure för dig själv, familj, vänner och djur. Den här praktiska kursen är rolig, spännande och livsförändrande. Kursen är utformad för de som vill veta mer om TBP, den är öppen för alla som är villiga att lära sig en ny färdighet.

 

KURSINNEHÅLL:

 • Du kommer att kunna identifiera personliga triggers som får Dig obalanserad.
 • Förstå tankens och fantasiens verkliga kraft.
 • Förstå känslorna kraft och varför vi har dem.
 • Koppla dina erfarenheter tillsammans med Attraktionslagen för att skapa din dag
 • Låt universums språk med TBP-symbolkort och lär dig energin för varje kort som representerar en geometrisk symbol, affirmation, färg, nummer, zodiaken, ädelsten, element, planet, chakra och fysisk aspekt och när allt är i BALANS så har du nyckeln till undermedvetna

Nivå 1-kursen får Du även:

 • Boken The Balance Procedure
 • Korten The Balance Procedure

OBS ! För dina egna anteckningar medtag penna och block/papper.  Medtag egen lunch då det också finns möjlighet att även värma mat på plats.

 

 

 

KURSEN THE BALANCE PROCEDURE  – NIVÅ 2

med Adrienne Green från England

2020-04-21

Kurslokal: MåBra Källan, Kungsgatan 42 i UMEÅ

 

Nivå 2 ger dig djupare kunskaper och ger dig möjlighet att använda kunskaperna genom att jobba som TBP Terapeut.

 

Vem ska gå kursen The Balance Procedure – Nivå 2 ?

Kursen är utformad att passa alla som vill öka sina kunskaper om TBP eller använda TBP med klienter på professionell basis. Efter utökat arbete med TBP-symbolkort och tolkning med boken som hjälp,  på en rad kunder (fallstudier) erhålls certifikat.

KURSINNEHÅLL:

 • Förstå TBP huvudprinciper och hur allt fungerar och hur det används på bästa sätt
 • Få en fullständig förståelse för hur en TBP-session fungerar
 • Förstå vikten av att upprätthålla exakta klientregister och respektera klientens sekretess
 • Genomföra två fullständiga klientsessioner
 • Revidera sessionplanen i enlighet med kundens behov och med kundens samtycke
 • Genomföra sessionen på en kommersiellt acceptabel tid men även så att kunden blir helt nöjd

 

Ett internationellt kvalifikations-certifikat emottas efter ytterligare träning i form av fallstudie. Kostnad för certifikatet är 50 pund (cirka 615 SEK).

När Du slutfört utbildning har du fått ökade färdigheter och kunskaper för att behandla både dig själv och andra. TBP-terapeuter som skall  utbilda andra är ackrediterade av Federation of Holistic Therapists (FHT) The Complementary Therapists Association (CThA) & godkänd av Energy Therapy Worldwide.

Kom ihåg att under denna utbildning kommer det att finnas ett flervalstest, så ta dig tid att lära dig dina kort och läs igen boken. (Testet avslutas som en öppen bokpolicy) Det är viktigt för dig att känna till varje kortomslag, bekräftelserna för varje kort, färgkombinationerna etc. Vi uppdaterar vad som lärts ut innan testet och alla balanserar innan genom att använda TBP.

Det kommer finnas ytterligare The Balance Procedure böcker och kort tillgängliga för köp under kursdagen.

OBS ! För dina egna anteckningar medtag penna och block/papper.  Medtag också egen lunch då det också finns möjlighet att även värma mat på plats. 

PRISER:

Vid bokning av BÅDE NIVÅ 1 & 2 för kunna därefter arbeta som en CERTIFIERAD TERAPEUT med The Balance Procedure blir du erbjuden en boka-tidigt-rabatt och betalar för båda kurserna 4.900 kr (Ordinarie Pris 5.500 kr).

Vid bokning av ENDAST NIVÅ 1 där Du använder själv The Balance Procedure så erbjuds Du denna kursdag för 2.750 kr.

Är det så att Du önskar delta men ej kan dessa datum – vänligen maila oss på info@zeurora.se så kan vi skicka dig information om alternativ.

VÄLKOMMEN att delta på dessa kurser med vår internationella utställare som även är en sådan kunnig expert på The Balance Procedure – Adrienne Green !

Adrienne ser fram emot att vägleda dig på din fantastiska resa med The Balance Procedure !

 

Vad säger andra kursdeltagare och de som upplevt en TBP session med Adriennne Green ? 

Lyndsay

– Jag har nyligen varit på The Balance Procedure session som jag bokade med Adrienne Green. Jag hade kört fast i livet och Adreinne som känt mig sedan många år nu vet att jag tenderar att tänka på dessa bilder.

Vi hade den mest fantastiska sessionen eftersom hon mycket enkelt beskriver exempel och relaterar dem till ett yrke jag brukade ha och det är så visuellt, meningsfullt och Adrienne är väldigt beskrivande och gör det roligt ! Bara från dagens session har jag fått tre enorma saker hända som får mitt hjärta att sjunga! Så jag kan starkt rekommendera henne att visa dig ett sätt att förändra ditt liv och ha det liv du vill ha.

 

Roz

– Jag älskade det absolut! Så intressant och jag känner mig redan så mycket bättre. Tack så mycket Adrienne !

 

Leanne

– De senaste 12 månaderna har universum levererat mig några personliga tragedier. I stället för att luta sig tillbaka och vänta på att få hjälp inom vården (väntelistan till psykiatrisk hjälp är väldigt lång i Storbritannien) eller fortsätta ta de piller som erbjöds. Istället fick jag tips av goda vänner vad The Balance Procedure är och jag lärde mig denna behandlingsmetod. Vilket fantastiskt resultat jag fick genom att balansera min energi varje dag. Bara inom ett par månader och med medicinsk rådgivning   slutade jag ta de piller som gavs mig i början av den tragiska perioden. Detta har resulterat i att jag tidigare i år utbildat mig till The Balance Procedure Terapeut och kan nu dela detta ”mirakel” med andra och få berätta om hur detta har förändrat mitt liv!

 

Ägare av en framgångsrik kristallbutik i England

-Att använda The Balance Procedure har lett mig till att jag nu driver en framgångsrik kristallbutik samt arrangerar både workshops och föreläsningar. TBP har gett mig självförtroendet att bara göra saker utan det jag tidigare bar som var tankar byggda på rädsla.

 

Heather

– Min make har inte jobbat de senaste 5 veckorna och vi är beroende av hans inkomst. Jag använde TBP och arbetade för att lita på att universum skulle ge oss det vi behöver och vi har välsignats med pengar för att inte bara betala våra månatliga utgifter, utan det har även räckt till att betala för ett aribnb boende då vi skall åka borta i december.

 

Fran

– Mot slutet av förra sommaren använde jag TBP och fokus var att jag önskade leva i ett fridfullt och lugnt hem. Jag hade då tillbringat 18 månader med att hyra mitt i en livlig bullrig stad. I år i maj erbjöds jag en fastighet att bo i som är halvvägs uppe i ett berg, så perfekt fridfullt och lugnt, jag tog chansen och flyttade. Det bästa är att det var den egendom som jag hade beundrat men jag kunde inte köpa denna då den till synes låg långt ovanför min budget. Det jag inte visste då var att jag att min hyresvärd köpte den och ville specifikt att jag, som en utmärkt hyresgäst, skulle få hyra den…. Vilken Win-Win. Jag har nyligen gjort en enorm förändring och beslutat att gå på universitetet och jag ansökte ett par veckor innan kursdatumets startdatum. Jag använde TBP och blev antagen och njuter nu ordentligt av att vara student på det här stadiet i mitt liv, samtidigt som jag utbildar i TBP. Jag hoppas att  detta kan vara till inspiration och uppmuntran för dig på din TBP-resa för att skapa allt du önskar.

 

Kund efter en session

-Det kan verkligen vara farligt att träffa mig! Jag kan nu bekräfta att efter bara ett möte med Adrienne Green, så har mitt liv förändrats över förväntan. För lite över en månad sedan pratade jag med en herre om att boka ett rum för att driva en verkstad. Allt helt normalt, då frågade jag honom om hans liv och om han gillade sitt arbete eller inte?

Det visar sig att hans passion var att flyga flygplan och han hade till och med en flygarlicens men hänvisade till att det bara är  ”en dyr hobby”. Jag förstod att det var en begränsning som han själv skapade där han begränsade allt genom att prata om detta med flygningarna som en hobby. Som ni kan gissa upplevde han något fantastiskt med TBP och balanserade sig själv med sin passion. Inom en vecka sade han upp sig på sitt jobb och veckan efter började han en helt ny karriär som pilot. Upp upp och iväg !