ZEURORA som mässarrangör i Norrland arrangerar MIRAKELMÄSSAN i Umeå och vill göra skillnad med att samarbetar med olika hjälporganisationer. Vi känner även starkt för Hjärt-Lungfonden och dess fantastiska verksamhet. Hjärt-Lungfonden bekämpar varje år vår tids stora folksjukdomar som hjärt-, kärl- och lungsjukdomar. Med forskningens hjälp kan vi rädda liv och ge människor fler friska år. Kanske har Du någon i din närhet som drabbats precis som vi och funderar på hur Du kan göra skillnad. Med ett bidrag till Hjärt-Lungfonden så kan vi tillsammans hjälpa de som drabbas.

Klicka på vår insamlingsbanner ovan för att länkas till vår insamlingssida hos Hjärt-Lungfonden för att på ett enkelt sätt ge ett bidrag. Alla gåvor räknas trots att alla kan inte ge tusenlappar eller hundralappar … Men kom ihåg att även mindre gåvor gör skillnad ! Vi tackar ödmjukast för Ert samarbete !

 

Vår folkkäre artist Mojje Milacki drabbades även själv år 2009 av hjärtinfarkt, då endast 36 år gammal. Mojje har skrivit en stark och underbart vacker låt för Hjärt-Lungfonden. I samband med hans engagemang att hjälpa, har han lyssnat till många familjer med hjärtsjuka barn och låten är skriven för alla dom drabbade. Lyssna gärna här nedan på den fina låten eller via Spotify där Ni bara genom att lyssna automatiskt stödjer Hjärt-Lungfonden.

 

Här berättar Mojje i TV programmet Malou År 2014 om sin hjärtinfarkt och vägen tillbakaKlicka på bilden ovan för att länkas till Mirakelmässans insamlingssida via Hjärt-Lungfonden

 

På vår insamlingssida kan Ni på ett enkelt sätt lägga en gåva via Mirakelmässan till Hjärt-Lungfonden. Alla gåvor räknas. Alla kan inte ge
tusenlappar eller hundralappar… Men kom ihåg att även mindre gåvor gör skillnad ! Vi tackar ödmjukast för Ert samarbete !