MALOU BERG

Vi som mässarrangör ZEURORA är så glada över vårt samarbete med Malou Berg. De besökare som kommer först på Mirakelmässan 15-16 Juni i Östersund både lördag och söndag får som gåva en CD med Malou Berg. Malou är en fantastisk kvinna och sångerska som ägnat sig åt musik i hela sitt liv. Men hon har också medverkat i Melodifestivalen och även flera filmer som Repmånad, Henrietta, Kråsnålen, Hjälten och Bulan. Hon har utbildat sig bl.a. vid Adolf Fredriks Musikskola, rytmiklärarutbildningen på Dalcroze-institutet, Birkagårdens Folkhögskolan samt Berklee Collage of Music. Hon bor på en gård i Roslagen, med katter, hund och islandshästar. Hon skriver musik, sjunger, spelar in och ger ut den på egen label, har ett notförlag och leder körer. Hennes inriktning är helande sånger och hennes intention är att förmedla lugn och ro, hopp, tröst, balans, stillhet, inspiration, sprudlande inre glädje, hjärta och själ, att få andas ut och komma tillbaka till sig själv. Sångerna kommer till henne och de väljer när de vill anlända och var. Tidigare skrev hon mycket vid pianot, nu kommer de i skogen, på ängen, i poolen, mitt under promenaden, i bilen, under cykelturen. De knackar henne på axeln och vill bli mottagna och nedtecknade. Genast ! Med En Gång ! Hon har funnit att det är så bra att ha mobilen till hands, för att spela in melodin. Senare jobbar hon vid pianot, bearbetar sången, skriver körarr. och låter låter texten komma. Sedan 1997 har hon arbetat med sin svit ”The Pleiadian Suite” och har hittills släppt 7 album, varav 5 representerar de olika elementen.

 

LYSSNA GÄRNA PÅ NÅGRA AV MALOUS SÅNGER:

STILLA MIN SJÄL

från LightSongs #1

https://www.youtube.com/watch?v=aN_G9V7s79M

 

Ala Alo Aloe från LightSongs #1
https://youtu.be/OkEEQIWD_qs

 

Från tidigare album

Selam Selamo / Sea Of Love. från albumet AmaOna
https://youtu.be/FdO0R9ETpr0

 

Sola Me – från albumet Ma Yema
https://youtu.be/pQ9wHA1uugU

 

Den 22 maj 2019 släpps också LightSongs #1, (det första av 3 album) med långsamma, långa meditativa sånger att försjunka i, tänkta att gunga med i och sjunga tillsammans. ”Sånger med ett imaginärt språk som jag kallar Plejadiska eller Det Gamla Språket. Det är ett känslospråk som kom till mig med HOYA och sedan långsamt utvecklades med varje album.” Hon har också baserat åtskilliga sånger på den Uråldriga Solfeggioskalans frekvenser (vilka som regel klingar ihop och stämmer med Tibetanska och Kristallskålar, men inte med pianot). Dessa frekvenser harmonierar med och har en helande inverkan på kroppen.
Malou´s inspelningar:
HOYA – Jord
OMINE – Himmel
AMAONA – Vatten
ALIGNMENT – Eter 
MA YEMA – Eld
BREATHE OUT – Samlingsplatta, första försöket
RESTFUL – Samlingsplatta
LIGHTSONGS #1 (släppes i maj 2019)
Malou med sitt varmt och välkomnande hjärta sprider sin vackra sång med budskap som berör, via dessa underbara CD skivor och övriga framträdanden. För Dig som besökare på Mirakelmässan och som kommer få emotta CD skiva ur Malous ”The Pleiadian Suite-Serien” hälsar hon 
”- Jag hoppas att Du och sångerna ska gilla varandra och trivas ihop. Med Kärlek, Malou”. 
Klicka på annonsen nedan för att länkas till Malou´s hemsida där Ni även kan provlyssna på hennes senaste CD LIGHTSONGS #1 som släpptes i maj 2019. Här kan Ni också köpa fler av alla hennes CD-Skivor via hennes webshop: