KURSER

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Georgie G Deyn från England som är grundaren av Angelic Harmony Therapy deltog på Mirakelmässan 6-7 Oktober 2018

Georgie G Deyn är en sångare, healer, lärare och en fantastisk spirituell kanal i sina renaste former.
Hon arbetar med himmelska ljud och ljus som både helar och insprierar då det levereras direkt från de högre världarna, inklusive världen av Änglar och den Gudomliga Kvinnliga Energin. Det har inspirerat till att Angelic Harmony Therapy blev förverkligad. Nu har Du chansen att bli utbildad som de första terapeuterna i Sverige på Mirakelmässan och ger Dig möjlighet att arbeta med Angelic Harmony Therapy och bli utbildad direkt av grundaren Georgie från England. Hon erbjuder på Mirakelmässan Angelic Harmony Therapy utbildning lördag och söndag halvdagar samt håller hon också en föreläsning på eftermiddagen båda mässdagarna.
Hon är också den förtrollande och fascinerande rösten via ”Seraphisa” som på CD finns med fantastisk musik som också kommer finnas till försäljning i hennes monter på Mirakelmässan.
Sedan år 1999 har Georgie arbetat med grupper och individer i alla åldrar för att hjälpa dem att få kontakt med sin egen gudomliga själ, läka och inspirera genom meditation, musik och rörelse samt via de budskap som hon tar fram från änglar och guider. Besök gärna Georgies hemsida i England genom att klicka här

VILL DU OCKSÅ JOBBA MED ÄNGLARNA ?

Missa då inte denna unika möjlighet att utbilda Dig med Angelic Harmony Therapy och förändra Din Värld och även kunna hjälpa andra.
OBS !!! Det är viktigt att veta att för att kunna arbeta med Angelic Harmony Therapy behöver Du varken vara sångare eller känna att Du kan sjunga bra, utan detta kan vi alla lära oss.

 

Mirakelmässan i samarbete med Georgie G Dyen

BOKA DIN PLATS PÅ KURSEN

 

Vi samarbetar med Georgie G Deyn och förmedlar gärna kontakt för Dig som önskar delta på hennes kurser som Angelic Harmony Therapy. Allt kan ske på distans till Georgie besöker Mirakelmässan och Sverige igen. Du och Georgie kommer därefter överens om vilket kursdatum som passar Dig bäst.

Efter Du har bokat din kurs kommer Du bli kontaktad med en bekräftelse på om Du erhåller en plats på kursen. Därefter får Du en länk till säker betalning via Paypal där Du kan betalar via kreditkort, utan att ha Paypal konto. Känn Er så varmt välkommen !

 

[siteorigin_widget class=”CFMControllerWidget”][/siteorigin_widget]