KVÄLLSEVENT

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

FRAMTIDA BOKADE KVÄLLSEVENT KOMMER VISAS HÄR FRAMÖVER

 

 

SENASTE KVÄLLSEVENT SOM MIRAKELMÄSSAN ARRANGERAT:

Vi som arrangör ZEURORA hade glädjen att bjuda in för ett oförglömligt kvällsevent med Världsberömda sångerskan Georgie G Deyn och Änglarna samt Eldshow med Sandra Wigren

 

Lördagen den 6 Oktober 2018


Välkomna att delta i en kväll med Georgie G Deyn från England, hon är Seraphisas förtrollande röst och grundare av Angelic Harmony Therapy.
Det här är en kväll Du inte bör missa. Kom till Mirakelmässans kvällsevent och bada i ett hav av salig änglasång, följt av budskap av kärlek från de himmelska rikena.
Georgie är en sångare, healer, lärare och kärlekskanal i sina renaste former. Hon arbetar med de högsta världarnas ljus och vibrationer, inklusive ärkeänglarna, Seraphims och det gudomliga.
Musiken hon spelat in med Marcus C Dolan i London UK har beskrivits som; ”Himmelsk” ”Utom denna värld” ”Häftigt vacker” ”Så man tappar Andan” ”Mycket kraftfull” ”Änglamusik” och ”Fantastisk”
Georgie förmedlar sina helande ljud i ett flöde av toner, änglameddelanden och konserter över hela hela världen och nu senast månaden i USA och Europa. Att lyssna på musiken och delta på konserten och höra dessa helande toner, hjälper till att släppa det gamla tunga och ge lyssnaren en ny fräsch energi på många plan. Musiken bearbetar/jobbar med djupt rotade problem på alla nivåer genom sången och orden från änglarna och de himmelska rikena. De himmelska vibrationerna tas in och bevaras som ljuskoder i lyssnarens egna kropps celler. En unik upplevelse som Ni inte bör missa !
Privata individuella och gruppsessioner är tillgängliga personligen på Mirakelmässan 6-7 Oktober på eftermiddagen. Det går också att boka andra datum och då via Skype.
Georgie utbildar även på Mirakelmässan de första terapeuterna i Sverige med Angelic Harmony Therapy den 6-7 Oktober. Vill Du också lära Dig mer om Angelic Harmony Therapy för att förändra din värld och även hjälpa andra ? För mer info och bokning av kursen besök denna sida:
https://xn--mirakelmssan-ncb.se/kurs-angelic-harmony-therapy/

 

Listen to her lovely voice and her music:

 

  1. Mystical website samples
  2. The Heavens Mix
  3. mary me mix 12th may
  4. Comfort


Kvällseventet inleds med en ELDSHOW av Sandra Wigren

Kvällen kommer inledas med en spektakulär, eldig, magisk eldshow med Sandra Wigren. Hon är en Internationell föreläsare, Certifierad internationellt som Personlig Tränare, Livscoach, Skådespelare, Clown, Eldartist och även Ambassadör för Global Woman Club. Kommer även erbjuda försäljning av sin bok m.m. Besök henne också på Mirakelmässan i hennes monter och få information om hennes kurser och köp hennes bok. Missa inte hennes föreläsning kl. 15:00 ”Vänd din Smärta till din Styrka”. Hon har också varit i många tidningar och TV-program och även Malou där hon berättade om hur hon överlevde tsunamin i Thailand 2004 och hennes resa framåt.

 

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]