KVÄLLSEVENT 28 APRIL MED ZOË

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Vi som arrangör ZEURORA har glädjen att bjuda in Er alla på ett oförglömligt kvällsevent med fantastiska ZOË

Lördagen den 28 April kl. 17:00 – 18:30 Cirka

 

FÖRKÖP DINA BILJETTER GENOM ATT FÖLJA LÄNKEN HÄR NEDAN:

https://zoeland.se/produkt/mirakelmassan/

 

MINGEL KL. 16:30 där ZEURORA bjuder alla besökare för kvällseventet på Yogithé och godbit
Innan kl. 17 får Ni höra Steve Hudson från England ge oss underbara toner från sina Solfeggio Frequency Tubes

 

 

 

 

Om Zoë

 
 

Zoë berättar om Uppstigningen – denna spännande tid just nu i Jordens historia, då vi väcker vår fulla potential genom att aktivera vårt DNA med frekvenshöjande energier. Hon ger dig en överblick av denna historiska händelse, från Atlantis fall till idag, och delar med sig av stärkande verktyg för ditt växande.

Zoë kommer under eventet att kanalisera högfrekventa energier under en meditation, som aktiverar, uppgraderar och helar.

Upplev Zoë´s starka energier som väcker dig till något helt nytt!

Zoë, känd från TV-succén ”Livet på andra sidan”, är en av Skandinaviens ledande spirituella lärare. Hon är en eftertraktad healer, intuitiv coach, yogalärare och workshopledare, med många unika och livsförändrande koncept.

Zoë hyllas som Skandinaviens John of God för sina mirakulösa helanden. Hon är en kanal för starka healingenergier och använder sin röntgensyn för att se in i och utföra energimässiga operationer i klientens kropp. Zoë använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämnsUSAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoë´s arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

 

Varmt Välkomna !