År 2016 – Mirakelmässan 15-16 Oktober

MIRAKELMÄSSAN

15-16 Oktober – Scandic Plaza Umeå

ZEURORA är ett eventföretag i Norrland som arrangerar MIRAKELMÄSSAN med lokala utställare men det kommer även utställare från andra platser i Sverige och övriga Världen. MIRAKELMÄSSAN bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande i allmänhet.

Vi vill skapa en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper, få inspiration och hjälp med att öka sin livskvalitet. Läs mer under menyn – Om Zeurora.

LÖRDAG 10:00 – 18:00     SÖNDAG 10:00 – 17:00

Invigning av

 

gold-text-mirakelmassan-120

Lördagen den 15 Oktober kl. 10:00

Invigs med färgsprakande illusionistshow !

 

 

ray-401x440

Ray Matson

Silver i Nordiska Mästerskapen i Magi 2016

Ray är inte en trollkarl med hög hatt med kaniner innanför rocken. En ganska alldaglig människa men med en väldigt ovanlig förmåga ! Han manipulerar in sig i din hjärna och gräver fram sanningen ! Missa inte detta tillfälle att se honom in action ! Mentalisten och Tankeläsaren Ray Matson förstummar, överrumplar och fascinerar med sina psykologiska knep och humor !

VARMT VÄLKOMMEN TILL MIRAKELMÄSSANS INVIGNING

 

Möt våra fantastiska utställare

Här nedan presenteras våra utställares webbannonser. Klicka Er framåt via pilarna. Om Ni önskar länkas till utställarens hemsida – Klicka på webbannonsen och fler webbannonser kommer publiceras. Fullständig utställarförteckning ses via menyn UTSTÄLLARE –  Utställarförteckning

 

Besök Umeå

Umeå är norra Sveriges mest befolkningsrika kommun och vägarna hit är många. Umeå flygplats, som ligger några kilometer från centrum, är en av Sveriges mest trafikerade. E4:an, E12:an och Botniabanan kan också ta dig till Umeå.

Umeå blev stad år 1622 och idag är folkmängden ungefär 121.000 vilket innebär att Umeå är störst stad i Norra Sverige. Men på 11 plats som stad i hela landet. Umeå som studentstad har ungefär 31.500 studenter i år. Umeå kallas ju också i ”folkmun” även Björkarnas Stad och idag finns 3.000 Björkar planterade här. Namnet ”Björkarnas Stad härstammar från den stora stadsbranden 1888 som ödelade i stort sett hela Umeå. Vid återbyggnaden av staden drogs esplanader i centrum, och längs de breda gatorna planterades björkar som brandskydd. Björkarnas uppgift var att, i händelse av ny brand, förhindra elden från att spridas mellan husen på samma sätt som 1888. Läs vidare om Umeå på Turistbyråns hemsida genom att klicka här.

Mässbrunch kl. 12-14

Mässbrunch kommer erbjudas för besökare på MIRAKELMÄSSAN mot uppvisande av betald biljett kan man köpa mässbrunch för endast 99 kr. Mer om brunchens innehåll kan Ni läsa HÄR.

Mässbiljetter

Fr.o.m. 17 Augusti finns nu våra biljetter till försäljning hos vår samarbetspartner Ticketmaster. Passa på att ge bort en biljett till MIRAKELMÄSSAN till någon som Du tycker extra mycket om ! Biljetterna är begränsade så vi rekommenderar Er att förköpa Era biljetter. Via Ticketmaster får Du en digital biljett som Du kan ha t.ex. i din mobiltelefon och som Du sedan bara checkar av vid éntren till MIRAKELMÄSSAN. Ladda ner appen Ticketmaster för att få biljetten dit eller visa mail från Ticketmaster. Lätt och smidigt och vi tänker på miljön och kör gärna – pappersfria biljetter. Men det går självklart också att skriva ut biljetten och ha denna med sig och visa i entrén. Man kan också besöka någon av Ticketmasters alla biljettombud för att kunna köpa biljetter till MIRAKELMÄSSAN.

KLICKA PÅ TICKETMASTERS LOGGA SÅ LÄNKAS NI VIDARE TILL BILJETTFÖRSÄLJNINGEN !

1-dagsbiljett för 70 kr

2-dagarsbiljett för endast 100 Kr

Barn under 15 år går in GRATIS i målsmans sällskap

OBS ! BILJETTER KAN ÄVEN KÖPAS KONTANT I ENTRÉN !!!

Se Din inbjudan till Mirakelmässan via filmen nedan:

SAKNAR DU BALANS I DITT LIV ?

Känns det som att Du inte lever Ditt Liv fullt ut ?

Har Du svårt med dina Livsval ?

MIRAKELMÄSSAN har utställare som kan hjälpa Dig !

På Mirakelmässan är Du välkommen att möta våra utställare som har mångårig erfarenhet i branschen och som vill inget hellre än att hjälpa Dig på vägen. Med t.ex. en kroppsbehandling, coaching, privat konsultation, försäljning av fantastiska produkter som hjälper Dig må bättre och så mycket mer. Eller kanske önskar Du bara en härlig mässdag med ny inspiration och massa glädje ? Här kan Magiska Möten ske mellan människor som bryr sig om varandra och vår planet ! Varmt välkomna !

 

 

För Besökare

Välkommen på MIRAKELMÄSSAN 15-16 Oktober på Scandic Plaza Umeå.

För Utställare

Varmt välkommen att kontakta oss för en intresseanmälan för att få delta som mässutställare på Zeuroras Mässor.

 

Föreläsningar – Storseanser och så mycket MER !

Finn inspiration genom att lära eller uppleva något nytt genom att delta i något spännande i våra föreläsningsrum. För här kommer våra utställare erbjuda föreläsningar, storseanser och så mycket mer. Klicka på bilden ovan för att länkas till våra inbokade aktiviteter under mässdagarna.

     

~ TILLSAMMANS ÄR ALLT MÖJLIGT ~

VAR MED OCH SKAPA MIRAKEL TILLSAMMANS MED OSS

MIRAKELMÄSSANS NYHETSBREV

Ditt namn:*Din E-post:*I den tomma rutan fyller Du i tecken som syns till vänster: